Om boligkøbet

Ved køb af bolig, sommerhus eller ejerlejlighed har de fleste mennesker behov for at drøfte deres overvejelser med egne rådgivere, der ikke har andre interesser at varetage end købers.


Alle handelens dokumenter gennemgås og eventuelle åbentstående tvivlsspørgsmål afklares.


Konsekvenser af oplysninger i tilstandsrapporter vurderes.


ET GODT RÅD er, at man altid gør den underskrevne købsaftale betinget af godkendelse i sin helhed hos ens advokat, og at man kræver, at sælger underskriver umiddelbart efter en selv, således at man ikke risikerer, at ejendommen sælges til anden side dagen efter, at man har underskrevet købsaftalen.


Det kan koste lidt ekstra, at have sin helt egen fortrolige og engagerede rådgiver til at bistå sig fremfor alene at søge råd hos pengeinstitutter, der har egne interesser at varetage eller hos mægler, der er engageret af sælger.


Køber man EJERLEJLIGHEDER er der stort behov for at få vurderet og gennemgået regnskaber for og beslutninger truffet i ejerforeninger og for at kende hovedejendommens aktuelle vedligeholdelsesstandard.


KØBER FLERE SAMMEN er der som regel behov for drøftelse af indhold af en enkel samejekontrakt og testamente samt gensidige livsfor-sikringer.


Omkostningerne relaterer sig ikke til skødeskrivning, men til tryghed


Skødeudarbejdelse sker nu udelukkende som en elekrtonisk registrering af ejerskiftet og er et ekspeditionsmæssigt rutinearbejde, der ikke koster alverden isoleret set.

 

 

Tilbage til toppen

Sitemap
Navigation:  Bolig  »  Om boligkøbet
Familieforhold
Erhvervsforhold
Til forside
Print
Danske Advokater
Boligforhold
Lov og Landbrug
Advokat Ole Laursen  Strandparken 25   8000 Århus C   Tlf. 63 11 17 73   Mobil. 23 70 77 73   lovland@1773.dk