​Vil du vide mere, er du altid velkommen til at spørge.

Det er gratis, så tryk her.

Om køberrådgivning

Opgaven er at bekræfte, at du / I som køber kan glæde dig til at overtage dit / Jeres nye hjem, og at sikre Jer, at I har de rigtige aftaler for fremtiden, hvis I skulle blive uenige om, hvordan Jeres sameje opløses / ophører som følge af separation eller samlivsophævelse.

Ved køb af bolig, sommerhus eller ejerlejlighed har de fleste mennesker behov for at drøfte deres overvejelser med egne rådgivere, der ikke har andre interesser at varetage end købers.

Alle handelens dokumenter gennemgås og eventuelle åbentstående tvivlsspørgsmål afklares.

Konsekvenser af oplysninger i tilstandsrapporter vurderes – her anbefaler jeg i øvrigt, at man altid får en grundig gennemgang af ejendommen med ens egne håndværkere, således at man på bedste vis sikres mod ubehagelige overraskelser, når man går i gang med at modernisere.

ET GODT RÅD er, at man altid gør den underskrevne købsaftale betinget af godkendelse i sin helhed hos ens advokat og i sit pengeinstitut (Bankforbehold), og at man kræver, at sælger underskriver umiddelbart efter en selv, således at man ikke risikerer, at ejendommen sælges til anden side dagen efter, at man har underskrevet købsaftalen.

Køber man EJERLEJLIGHEDER er der stort behov for at få vurderet og gennemgået regnskaber for og beslutninger truffet i ejerforeninger og for at kende hovedejendommens aktuelle vedligeholdelsesstandard.

KØBER FLERE SAMMEN er der som regel behov for drøftelse af indhold af en enkel samejekontrakt og testamente samt gensidige livsforsikringer.

OMKOSTNINGERNE RELATERER SIG IKKE TIL SKØDESKRIVNING, MEN TIL TRYGHED

Skødeudarbejdelse sker nu udelukkende som en elektronisk registrering af ejerskiftet og er et ekspeditionsmæssigt rutinearbejde, der ikke koster alverden isoleret set.

Firma:

Jurist Ole Laursen – 1773.dk

CVR: 78804416

Adresse:

​​​

Nymarks Allé 13

8320 Mårslet

Kontaktinfo:

​Tlf.: ​23 70 77 73​

E-mail: ​ lovland@1773.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 80 anmeldelser på Ageras.dk